START FEM - NBA-TRÖJOR

Det finns alltid en pågående debatt, vem som är bättre eller vem som är i Top5 och så vidare. Jag tror att jag har spenderat mer tid på att diskutera dessa Barber shop-ämnen än Jeffrey Dahmer dömdes till att spendera i fängelse. Och det blir aldrig tråkigt. En gång gick jag och några vänner igenom varje NBA-lag och diskuterade vilka deras Top5-spelare genom tiderna är, och när en kille från Minnesota inte inkluderade Doug West i sin lista, tappade jag fattningen. För det året jag började följa NBA var Doug West en regelbunden gäst på NBA Action. Och även om jag aldrig har gillat T'Wolves förutom den korta perioden när Spree var där, har jag alltid velat ha en Doug West-tröja. Så häromdagen sökte jag på vår hemsida efter Timberwolves, och till min förvåning säljer vi Isaiah Riders tröja. Det hade jag ingen aning om. Jag spenderade lite tid på att titta igenom våra urval av tröjor från Mitchell & Ness, och för att inte ha slösat bort den tiden för ingenting, har jag beslutat att ranka mina Top 5-tröjor som finns tillgängliga online.

5. MIKE BIBBY - VANCOUVER GRIZZLIES

När NBA utökades med två kanadensiska lag, kom båda in i ligan med två av de bästa tröjorna genom tiderna. De stora trycken och livfulla färgerna gick nästan överstyr, tills vi insåg att det inte var möjligt. Och eftersom Mike Bibby var en av Arizonas guards som använde skum var han redan en favorit bland fansen. Lägg till de gamla Vancouver-tröjorna med hans namn så kan det inte gå fel.

4. JALEN ROSE - INDIANA PACERS

Jalen Rose var allt som jag tyckte var coolt med 90-talet. Han var vänsterhänt, flintskallig, spelade orädd och kunde passa. Han hade bara den där grymma fab five-stilen. Och jag gillade aldrig Pacers, men jag kunde inte ogilla Jalen när han blev trejdad från Nuggets. Golden NBA-loggan och den där 90-talsmodellen, en jävla kombo.

3. ALLEN IVERSON - 76ERS

Hans Rookietröja från 1996-97 behöver inte mer förklaring än just det. Rookie tröja. Allen Iverson. nuff said.

2. PENNY HARDAWAY - ORLANDO MAGIC (OCH PHOENIX SUNS...)

För mig är Penny Hardaway överlägsen de flesta. Penny var min hjälte som barn. Jag härmade allt, till och med hur han kastade några slumpmässiga luftslag mot kameran när han gick genom tunneln före Eastern Conference-finalen -96. Pinstripes betyder en sak i min värld. Orlando Magic. Och så har vi den där 90-talströjan från Suns också. Om du är en av dem som gillar Phoenix, det vill säga...

1. LARRY JOHNSON - CHARLOTTE HORNETS

Ok, den här behöver ett eget inlägg. Det är en historia för senare. Men Larry Johnson är den enda jag sätter över Penny. Han var den främsta anledningen till att jag blev kär i NBA. Han var så bra att han fick alla att bära teal och purple. Bara det borde räcka för Hall of Fame. Jag är redo att hävda, om LJ inte hade skadat ryggen på Xmas Day 1994, skulle han ha blivit ihågkommen som en topp 5-spelare på 90-talet. Jag kommer att debattera någon när som helst om detta, som jag har gjort i 30 år nu.