CURRY 1 LÅG FLOTRO "DRAFT DAY"

Den första modellen från signaturlinjen för Stephen Curry var inte något stort när de släpptes. Det var 2013 och han hade precis skrivit på för Under Armour, och var inte den Steph vi känner idag. Det tog honom ytterligare en säsong att verkligen slå igenom och bli ett hushållsnamn och så småningom vinna sin första MVP och ta över NBA. Sedan dess har han varit en av de mest produktiva spelarna och det är fantastiskt att UA återlanserar sina äldre modeller nu.

Men det här är inte retros, de heter Flotros, eftersom de är uppdaterade med de nya Flow-yttersulorna, som är en av de bästa, om inte den bästa, dragningen i spelet just nu. De senaste två modellerna har varit riktigt bra, och tänk om Jordan Brand släppte en AJ1 med en react-yttersula att hoppa i.

Jag fick tillbringa lite tid i ett lokalt gym i Kungsbacka förra helgen med Storyteller och landslagsspelaren Tobias Borg för en Soletesting. Han är en fantastisk spelare som spelar på båda sidor av bollen och är känd för sin snabbhet, så de här sulorna var perfekta för honom att prova.

Jag har sett Tobbe spela med landslaget och han har ett av de högsta hoppen jag har sett sedan Joey Johnson på 90-talet. Och hans riktningsförändringar är supervassa.

De pastellblå och rosa färgerna är en hyllning till den dräkt som Steph bar på draftdagen. När jag googlade för att se hur hans kostym såg ut blev jag påmind om hur ung Steph brukade se ut.Vi har sett några fantastiska Curry-släpp den här säsongen. Men de här är mina favoriter hittills.