PUMA MB.02

Det senaste året eller så har Puma verkligen vuxit på mig. Först var jag inte ett fan, men ju fler produkter som passerade mig på jobbet, desto mer började jag gilla sulorna. Och signatur sulor för Lamelo Ball är inte ett undantag. Även om Melo för mig är Carmelo och ingen annan, måste jag erkänna att Lamelo Ball är en helvetes baller. Och med Melo mer eller mindre klar nu, kan jag acceptera att han är den nya Melo.

Förra veckan gjorde jag en fotografering för Jade-färgen och det var första gången jag provade dem. Jag fick ett par par av MB.01 som jag gillade mycket, så jag var redan ett fan av linjen. Men fan, dessa var trevliga. Bekväma direkt ur lådan, så jag hade dem på bänken när jag coachade två matcher i helgen. Och jag har aldrig fått så mycket komplimanger för ett par tidigare. Men även om Jade-färgen är en av de bästa jag har sett på ett tag, handlar det om detaljerna för mig.

Jag älskar lådan, att vingen är genomskinlig. Jag behåller inte för många lådor, men jag fick alla mina MB-lådor av en anledning. Det är en detalj jag gillade från MB.01 också, och förhoppningsvis kommer Puma att fortsätta göra dessa lådor fina.

Jag älskar det faktum att det inte står Puma överallt heller, det är bara en liten katt på toppen av hälen och på yttersulan. Och Puma Formstrip är nästan dold på sidan med vingmönstret.

Min favoritdetalj är 1OF1 och RARE-skriptet som är meshed i vingen på insidan. On de flesta färgvägar är det markerat med en annan färg, och på Jade är det i guld så det är mer uppenbart, men om din e inte är så i bokstäver som jag är, kanske du inte ser det.

Nu när Melo bytte nummer till 1 istället för att låna LJ: s nummer 2, är MB1-logotypen mer meningsfull, som hans tatuering. Och 1:an på tåboxen ser också bättre ut.

On på yttersulan fortsatte de med vingmönstret men när jag tog bilder häromdagen märkte jag att de skrev 1OF1 på yttersulan också. Som jag sa, det handlar om detaljerna för mig.