STARTFEMMAN - BÄSTA POÄNGPRESTATIONER

Så Donovan Mitchell gick av igår kväll och satte en ny karriärhöjd och franchise bäst i en enda match med 71. Enligt min mening var det hans 13 poäng i OT som var mest imponerande. Och den galna offensiva returen från hans eget missade frikast. Luka måste vara stolt.

Så det här fick mig att tänka på de galna poängutbrott jag minns, och här är mina fem "High scoring performances".

5. David Robinson 71 poäng 1994

Shaq och Admiral kämpade hela säsongen om poängligan. Och även om Shaq skulle vinna sin första poängtitel nästa säsong, var det mer på spel eftersom det här var första gången på 7 år som NBA skulle få en ny poängkung. Med Michael Jordan borta för att spela baseball var titeln på spel och inför säsongens sista match stod Shaq som ledare. Sedan spelade Spurs mot Clippers. Och om du är för ung för att veta att det fanns en tid före Lob-City, när Clippers inte var så bra.

Så Spurs matade David Robinson hela matchen, och han slutade med 71, och landade på ett snitt på 29,8 medan Shaq och hans missade frikast gav honom andraplatsen med 29,3.

Ja, vi har några David Robinson-tröjor

4. Kobe Bryant 60 poäng 2016

Det finns ett par matcher att välja mellan när det gäller Kobe. Hans 61 poäng i MSG eller att slå Mavs efter tre fjärdedelar. Men hans sista match i sin NBA-karriär var så speciell. Hela säsongen såg han ödmjuk ut, bara glad att spela, och jag minns att jag kände mig lite ledsen att han inte hade så många fantastiska matcher, men sedan hade han en 35-poängsmatch mot Houston två matcher innan karriären skulle avslutas mot Jazz på Staples. Lakers förlorade den matchen med 20 poäng och jag trodde att det skulle bli hans sista "stora" match.

Under de senaste 16 matcherna var Lakers 2-12 med Kobe i laguppställningen och han satt ut två gånger i två förluster. Och sedan gjorde Kobe vad Kobe gjorde. Det var så coolt att se Kobe låsa in sig, och även om han slog rekordet med flest försök med 50, var det avslutningen som var fantastisk. Och väldigt Kobe att avsluta sin karriär med 60 poäng i en seger. Om det bara skulle ha varit mot Spurs eller Celtics.

Kobe Autentiska Tröjor

3. Michael Jordan 55 poäng 1995

Hur gör du ett uttalande fem spel i en comeback, så att alla vet att du är tillbaka? Du går för ett 55-poängsspel mot dina gamla rivaler som du slog ut efter att ha varit nere 0-2 i ECF förra gången du spelade dem. I deras gym. Världens mest berömda arena. Madison Square Garden. Det var så Michael Jordan gjorde det. Han kom tillbaka, hade en tuff match mot Pacers på bortaplan, fick benen under sig, gjorde segermålet mot Hawks. Sedan tog han över Broadway och såg sig aldrig tillbaka.

Kanske borde han ha gjort det, för om han hade tittat tillbaka och sett Nick Anderson komma upp bakom honom i den andra omgången (medan han bar Jordan 10's) hade Bulls kanske aldrig förlorat den serien. Men det blev bra i slutändan ändå.

Jordan Red Bulls tröja

2. Kobe Bryant 81 poäng 2006

OK, jag vet att det här är den bästa. Men vänta på det, jag har mina skäl. On 23 januari 2006 vaknade jag och satte mig ner för att gå igenom några e-postmeddelanden och kanske redigera min MySpace-sida och som jag alltid gjorde när jag öppnade en webbläsare, skrev jag in nba.com och för ett par minuter fick jag inte det. Kobe 81 var överallt på sidan. Klipp, artiklar och till och med t-shirts med KOBE 81 på. Vad är 81, hans nummer är 8? Och sedan öppnade jag box score och det var det galnaste jag har sett. Jag ringde min vän som är det största Kobe-fanet jag känner, och han hade ännu inte sett det. Så jag sa åt honom att gå till sin dator och gå in på nba.com och hans reaktion var så ren som ett fan kan ha. Vila lugnt Kobe.

Kobe Vit Lakers Tröja

1. Carmelo Anthony 62 poäng 2014

Det här är speciellt för mig, både för att det är mina Knicks och för att jag är ett stenhårt Carmelo-fan. Det är inte för inte som jag äger 10+ Melo-tröjor och nästan döpte min hund till Melo när han var en valp. Och världen är uppdelad i två grupper. De som har gått igenom normal smärta, och Knicks-fansen. Vi har gått igenom mer elände än de flesta människor ens kan föreställa sig. Men sedan tar vi upp de korta stunderna av lycka som 2012-13 Knicks säsong, underdog final-run '99, Ewing inte har någon HOF lagkamrater, Starks dunk på Jordan och några fler. Vi tar till och med upp hur nära vi var att drafta Steph, som om det vore en prestation.

Året var 2013. Vi vann Atlantic division, tog oss förbi första rundan och Melo var trea i MVP-omröstningen. Allt kändes som om det gick i rätt riktning. Sedan kom Phil Jackson som GM. Vi gick från 54-28 till 37-45, missade slutspelet och vi var tillbaka där vi varit sedan Sprewell n LJ lämnade. Så föreställ dig hur det kändes att se Melo slå turn arounds och pull ups som om han hade en fuskkod på 2K. När han slog det skottet från halv domstol visste LeBron att Melo skulle sätta ett franchise- och MSG-rekord. Han visste förmodligen på den Bananan-båten också.

Ja, Melo går för 62 frågor, även om det var mot Charlotte vid en tidpunkt då alla hade bra spel mot dem. För mig betyder det mer än för de flesta människor.

Melo-utrustning