SOLEBRACKET '23 - UPPDATERING

Otroligt. Årets NCAA-turnering har varit fantastisk, fylld av skrällar och galna spel. On båda sidor, med Miami som slog nummer 1 Indiana på damsidan, och både Purdue och Arizona åkte ut i första omgången på herrsidan. Och av de återstående lagen på herrsidan rankades inget lag högre än 4 (UConn) och Miami är i sin skolas första Final Four någonsin.

Så just nu har vi IOWA (2) som väntar på vinnarna mellan South Carolina (1) och Maryland (2 ) och LSU (3 ) som väntar på vinnarna mellan Virginia Tech (1 ) och Ohio St (3).

On på herrsidan är de fyra lagen på väg till Houston där Houston University inte kommer att spela, men San Diego St (5 ) kommer att spela mot FAU (9 ) och Uconn (4 ) kommer att möta Miami (5).

Med detta sagt är det ingen överraskning att våra konsoler har varit f'ed från dag ett. Ärligt talat, jag är inte en stor konsolkille och jag har aldrig haft rätt med Champions, men i år är jag så långt borta att det är pinsamt. Jag hade Purdue bara för att jag verkligen ville att min vän och Storyteller Wille Berg skulle vara en del av det. Men det är det som är det fina med NCAA Tournament, att ett lag kan göra en helvetes match och slå ut det bästa laget i landet. Helt galet.

Kolla in vårt urval av NCAA-utrustning, några klassiska lag och legender.

Låt oss njuta medan vi kan, det är bara ett par matcher kvar..