CURRY 1 LOW FLOTRO "DRAFT DAY"

Den første model fra signaturlinjen til Stephen Curry var ikke noget særligt, da den udkom. Det var tilbage i 2013, og han havde lige skrevet kontrakt med Under Armour og var ikke den Steph, vi kender i dag. Det tog ham en sæson mere virkelig at slå igennem og blive et kendt navn og til sidst vinde sin første MVP og overtage NBA. Siden da har han været en af de mest produktive spillere, og det er fantastisk, at UA nu genudgiver hans ældre modeller.

Men dette er ikke retros, de hedder Flotros, da de er opdateret med de nye Flow-ydersåler, som er en af de bedste, hvis ikke den bedste, trækkraft i spillet lige nu. De sidste to modeller har været virkelig gode, og tænk, hvis Jordan Brand udgav en AJ1 med en react-ydersål til at hoppe i.

I sidste weekend tilbragte jeg lidt tid i et lokalt fitnesscenter i Kungsbacka sammen med Storyteller og landsholdsspiller Tobias Borg til en Soletesting. Han er en fantastisk spiller, der spiller på begge sider af bolden og er kendt for sin hurtighed, så disse såler var perfekte for ham at prøve.

Jeg har set Tobbe spille med landsholdet, og han har et af de højeste hopskud, jeg har set siden Joey Johnson i 90'erne. Og hans retningsskift er superskarpe.

Den pastelblå og lyserøde farve er en hyldest til den dragt, Steph bar på sin draft-dag. Da jeg googlede for at se, hvordan hans jakkesæt så ud, blev jeg mindet om, hvor ung Steph plejede at se ud. Vi har set nogle fantastiske Curry-udgivelser i denne sæson. Men disse er mine favoritter indtil videre.