IFFE GÖR SITT JOBB!

Kungen av dansk basket, Iffe Lundberg, anslöt sig till Under Armour-teamet i våras och är varumärkets nya ansikte utåt för nordisk basket!
Och vi tror inte att de kunde ha gjort ett bättre val än den Köpenhamnsfödde basketspelaren.
På tal om Köpenhamn, den här fotograferingen förde Iffe tillbaka till sin barndoms lekplatser, där han och hans äldre bror Abdel Jaleel Lundberg gjorde sig ett namn i 3X3-cirkusen på den svarta trottoaren.

Iffes karriär på planen har varit ännu mer framgångsrik i de högsta ligorna i Europa under flera säsonger och med en sejour i NBA med Phoenix Suns 2022.

Han blev den första dansken i NBA, och hans arv är därmed cementerat på toppen av listan över danskar. Han har varit skillnaden för de danska landslagen sedan han var ung (jag har coachat mot honom på både U20- och seniornivå och han har varit en huvudvärk för oss varje gång ...)

Den här säsongen kommer han att fortsätta spela (och dominera) med den italienska storklubben Virtus Bologna i Serie A och naturligtvis Euroleague.

Tillbaka till fotograferingen: Iffe har använt UNDER ARMOUR FLOW FUTURE X under en längre tid och den här 🇩🇰-versionen passade honom perfekt.

Tillsammans med BASELINE SHORT med det söta UA-trycket på sidan såg han ut som den ikon han är.
Se till att du kollar in hela garderoben här!

Keep håll ett öga på Iffe under hela säsongen och låt oss se vad mer han har på gång med UA framöver...