SOLESTORY x WESTRA FINAL FOUR 2023

I år samarbeidet vi med Westra Basketbollförbund om å arrangere den første utgaven av Solestory Final Four. Det er Final Four for ungdomslag i Westra Basketbollförbund i Sverige, og den fant sted i Kinna. Vi tilbrakte to flotte dager med massevis av enda bedre barn, trenere, dommere og folk rundt basketball. Det er alltid en stor opplevelse å være sammen med så mange store talenter og se dem spille når kampene betyr litt ekstra.

Apropos dommere, jeg fikk se noe jeg aldri har sett før. Jeg har spilt og sett mange kamper, og dette var første gang dommerne takket lagene for en god kamp. Etter at begge lagene hadde takket hverandre, stoppet dommerne dem fra å ta hverandre i hånden og sa: "Vi vil takke alle spillerne og trenerne for en flott spilt og ledet kamp. Det har vært en ære å dømme denne gruppen unge spillere."

Det var oppsiktsvekkende og fikk meg til å tenke. Hvorfor gjør de ikke alltid det? Uansett, det var en flott helg, og jeg håper å se noen av disse ungdommene i årene som kommer.